tirsdag 26. mai 2015

Tettelist vindu

Passer vinduer og dører med spor etter saging eller fresing. BufretLignende01/Pengene fosser ut av vinduet når tetningslistene ikke holder tett. Se en trinn for trinn-guide til hvordan du kommer problemet til livs i denne videoen.

Sammen med Grønli har vi utført to tiltak; limt på tetningslist og lagt folie på vinduet. Følger du trinnene nedenfor, slutter det forhåpentligvis å . Moderne dører og vinduer har som oftest gode løsninger for tetting som en del av konstruksjonen. Har du eldre utgaver og spesielt eldre hus .

Det viktigste er tross alt å vite at gamle vinduer kan utbedres. Har et par vinduer (h-vinduet) som har tetningslister montert i et frest spor, og er dermed ikke limte. Tetningslister blir gamle, tørre og de mister evnen til å holde kulden borte, derfor bør man innimellom kontrollere alle listene og skifte dem ut . Tetningslisten festes med stiftepistol på innsiden av vindus- eller dørkarmen der den . Slitesterk selvklebende tetningslist for vinduer og dører i EPDM-gummi.


Utmerket holdbarhet med års fleksibilitet. Det er forholdsvis gamle H-vinduer tror jeg det kalles, slik som dette. Problemet er at listene har blitt tørre og ikke ligger ordentlig inntil vinduet når jeg lukker . Tesa selvklebende tetningslist med omega-formet profil for vinduer og dører.

Kjøp Tetningslist Dør/Vindu billig og raskt på nett. Startsiden; ; Trevarer og Interiør; ; Lister interiør; ; Tetningslist Dør/Vindu . Sprekker i ved vinduer og dører er ikke bare ukoselig, de genererer også kostnader. På en enkel måte kan du både øke trivsel og spare en god del penger - opp . TETTELIST VINDU NATRE 1TLQ30Q-LON 30GRÅ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg