onsdag 27. mai 2015

Elko gled

GLED dimmer er konstruert for LED og lave laster, dimmer også glødelamper, halogen, elektroniske trafoer. ELKO Plus versjon leveres med lysring for lys . BufretLignende3GLED dimmer er konstruert for LED og lave laster, dimmer også glødelamper, halogen, elektroniske trafoer.

ELKO har nå kommet med markedets mest avanserte dimmer. Se beste pris på Elko RS16/3GLED dimmer 1471474. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Se beste pris på Elko Plus 3GLED dimmer 1410695. GLED bygger kun mm og passer inn i 33mm kappe eller standard ELKO veggboks og i alle standard ELKO kombinasjonsplater. ELKO 3GLED er en dimmer spesielt utviklet for LED og lave laster. Mulighet for å innstille maksimum, minimum og startnivå.


Priser på Elko Plus 3GLED dimmer 1410695. Kjøp Elko Plus 3GLED dimmer 14106billig i nettbutikkene. Finn laveste pris på Elko Plus 3GLED .

Ikke så mange som har 3GLED installert, så jeg spør for å være på sikre. Elko 3GLED skal være ideell sammen med denne lyskilden. GLED dimmer for glødelamper, halogen, elektroniske trafoer og LED. Valgfri forkant (GLI) eller bakkant (GLE) . Valgfri forkant (GLI) eller bakkant (GLE) dimming, gjør at dimmeren er meget fleksibel. I svakstrøms sortimenet til ELKO er det kommet en del nyheter i serien ELKONNEKT.


GLED RF har de samme egenskapene som en vanlig 3GLED dimmer, og passer inn i påveggskappe, samt alle ELKO veggbokser. Til salgs: Elektromaterialer alt er splitter nytt ubrukt og feil fritt. Nr: 14714Link til beskrivelse hos ELKO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg