fredag 15. mai 2015

Epoxygrunning biltema

Fåes for en grei pris på biltema, og pensles på. Var på biltema og fant ikke noe 2K epoxy grunning. Epoxygrunning generelt gir god beskyttelse mot vanninntrenging. Så når stålet er ubehandlet er det en haug med forslag, syregrunning wurth,Biltema hurtigrusløser,2komponent epoxy grunning,Corroflux . Rustpussing - Sparkling - Grunning - Lakk - Klarlakk? Fjerne rust og lakkere over - hvilke produkter skal man bruke.


Forside › Andre_Forum › Lakk og KarosseriBufretLignende1.

Biltema selger noe man kan pensle på for å fjerne det meste av rusten,. Lastebil lakk - Epoxy grunning er denne bra? Driver akkurat å lakkerer en båt selv med Biltema grunning for plast/metall som er en 2-komp epoxy-grunning, samt BT Topcoat som ikke er . Primer:Star MPS uretanepoxyprimer 19- pr liter Bunnstoff: MPS selvpolerende 19- pr liter (Starsenteret) Primer: Biltema uretanepoxyprimer . For tiden tester jeg også Biltemas Epoxy-primer. Den bygger tjukke gode lag, og jeg synes den er fin på understellsdetaljer. Spraylakk fra biltema, eller skal jeg smøre på?


Grunnet med epoxy grunning rett på, sparklet, grunnet mer, så en akryl basert lakk med riktig . Det beste å grunne med er epoxy grunning fordi den er helt tett,.

Under kan du grunne så ha på bodyskyts den du får på biltema er helt topp . Biltema - Tar den, kjøpt inn 2K grunning og lakk med farge fra proff leverandør. Ville ikke brukt 1komponent uten 2k epoxy grunning over. Tenkte å bruke punkt-sandblåser, epoxy grunning, lakk, og klarlakk, samt. Biltema hadde ihvertfall blåsesand før, brukte noen sekker i. Biltema har fått inn en 2K epoxy som tilsynelatende er veldig bra, men.


Det som er enda mer tett er Epoxygrunning, men den er ikek 1den . Finish på bremseskjold og tromlerinnlegg10. Foringer og Bærebru/rammevangeinnlegg12. Mopedportalen › Kjøretøy › Moped › GenereltBufretLignende24. Om du er ute etter sprekere farger, kan du bestille . Vet ikke hva Biltema har, men prøv to komponent epoxy grunning.


Eventuelt så kan også ovatrololje være et . I dag blei golvet dusja, biltemas epoxy primer var bedre å legge på når den blei blanda med litt tynner i 4dyse. Bruker også de, riktignok ikke fra biltema da de slites ut enda fortere enn andre. Fine greier på lakk, men rimelig dyr løsning syntes jeg da de . Syregrunning, oljebasert grunning eller epoxy grunning?


Begge gangene tok jeg lakk fra Biltema og så litt dyrere lakk i mer korrekt. Deretter må 2-komponent epoxygrunning påføres innen time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg