fredag 8. mai 2015

Flislegging innvendig hjørne

Penest å legge flisene mot listen men også vannskeligst. Ved Flislegging over en kjøkken benk er det ett par ting man må passe på før man limer opp. Lim opp flisene og jobb deg imot ett hjørne.

Det gjelder enten det er små eller store områder som skal flislegges. Her var det også et utvendig hjørne som krevde gjæret kant på flisene. Tenk på hvordan det løses før selve flisleggingen er i gang.


Noen fliser er gjæret i kantene til bruk i utvendige og innvendige hjørner.

Skal du samtidig flislegge veggene, trekker du midtlinjene opp på veggen. Flisleggingen som beskrives er på ett bad som skal ha flis på alle veggene. Dette fordi flisene mot hjørnet da får samme størrelse. Mange flislegger baderommet for å gjøre det vakrere. For å unngå søl på flislagte gulvflater er det ofte mest praktisk å flislegge . Det aller viktigste ved flislegging, skjønner vi, er forberedelsene.


Dette er viktig for at flisene skal bli rette og at kanter og overganger fine.

Du tenker kanskje at flislegging et innvendig hjørne vegg er en enkel sak å starte flisen på et hjørne og jobbe deg ut, men tror det gjennoHva gjør du på den . De fleste gulv kan flislegges, forutsatt at det ikke er svikt i underlaget. Mapegum WPS påføres på innvendig og utvendig hjørne. Hjørnelist i matt aluminium som kan brukes sammen me… kr 1100.


Genesis innvendige hjørnestykker mm 4pk. På toppmembran er hele våtrommet klart for flislegging. О Mansjett for utvendig og innvendig hjørne (våtrom). Før flislegging må underlaget kontrolleres for ujevnheter og løse partier.


Smøremembranpåføres på innvendig ogutvendig hjørne. Trenger å flislegge bak en peisovn med naturstein. Skal flises i et innvendig hjørne, 73cm fra hjørnet til begge sider og 3. Flislegger,Maler,Snekker Hei, jeg ønsker tilbud på innvendige arbeider på et bygg som oppføres klart til.


Et enkelt hjørne med to vegger som skal flislegges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg