tirsdag 19. mai 2015

Grei sandblåser

Lakk og Karosseri: Hei er ute etter en helt grei sandblåser til en ikke alt fordyr pris : Noen forslag ? Skulle hatt meg en grei sandblåser, har bare sandblåsepistol nå. HN/sandblaser-fra-biltemaBufretLignendeHelt grei den, men det holder ikke med en vanlig liters kompressor, såfremt du ikke tar mange.

Spm om sandblåsing - posted in Generelt: Hei. Men er er grei og bruke, har ofte problem med at slangen tetter seg. Rammenummer forsvant under sandblåsing - Genereltinnlegg8.


Oppussing av atv - Prosjekterinnlegg29. Billigst og like bra å sandblåse delene for deretter syregrunning. Hva er å anbefale av sandblåsing og syrebad av bilen?


Valg av kompressor - Karosseri, lakk og bilpleieinnlegg11. Forumindeks › Generelt › StylingBufretErfaring med hånd sandblåser. Noen som har erfaring med denne type sandblåser? Ny tank hentet jeg i dag 16NOK var en grei sum å betale. Uansett lurte jep på å sandblåse partier med flassing for å slippe.


Finnes det noen gode løsninger utenom å gå på Biltema/Jula/clas etc. Sandblåsing, hvordan utstyr har brukerene gode erfaringer med?

Industrilakkering sandblåser og pulverlakkerer. Er denne grei til å sandblåse en Moped ramme? Er Biltemas 18kg olivin sand til kroner den billigste og eventuelt grei å bruke. I tillegg var mannen veldig hyggelig å ha med å gjøre. Chevrolet GMC: Hei, er det noen som.


Drammen som sandblåser alu-felger for en grei pris? Sandblåsing - posted in Mercedes: Noen som vet om dette. Den sanda biltema hadde for noen år siden var helt grei, den brukte jeg selv også . Sikkert grei, men hvor blir det av lufta en presser inn i boksen. Ser ikke noe hull annet enn der hanskene er festet.


Jostein Helle, ansatt nummer 3i sandblåser og malehallen. Ser at biltema har noen apparater relativt grei pris på 230volt, er det noen. Samme spørsmål gjelder for sandblåsing, kunnskap/ erfaringer . Kjøpe sandblåser og san sandblåse så mye som mulig. Er dette en grei metode, eller er det ikke noe poeng å sandblåse her siden jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg