mandag 18. mai 2015

Trillebår fiskars

Se beste pris på Fiskars Trillebår liter. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Fiskars Trillebår selvbygger 011G Trillebåren for selvbyggere og entreprenører, en kraftig og robust bår med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i 32 .

Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Den har en helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert stål med lakkert overflate. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører.


Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate.

Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet. Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. PP 1Trillebår Fra kr 74- Se priser ; Trillebår 1liter.


Fra kr 49- Se pris ; Fiskars Trillebår liter. Felleskjøpet nettbutikk - Fiskars røraksel til trillebår fra Fiskars. Felleskjøpet nettbutikk - Fiskars trillebår allround fra Fiskars.


Helletut slik at tømming av masse blir mer presist. En letthåndterlig trillebår i galvanisert stål. Kraftig luftfylt hjul med stor diameter .

En kraftig og robust trillebår som leveres umontert, med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert stål og tippbøyle. Felleskjøpet nettbutikk - Fiskars skruer og klammer trillebår fra Fiskars. Reservedel, skruer og klammer til trillebår med varenr: 166446. Felleskjøpet nettbutikk - Fiskars slange til trillebårdekk fra Fiskars.


Helpresset galvaniser kasse og rørunderstell i mm galvanisert/lakkert stål med tippebøyle. Klassisk selvbyggerbår fra Fiskars selges. Trillebåren er svært stødig og rommer liter, passer til det meste.


Fiskars trillebår er en kraftig trillebår som brukes både av selvbyggere og entreprenører. Trillebåren har helpresset galvanisert kasse med mm galvanisert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg