mandag 5. oktober 2015

Kemp og lauritzen esbjerg

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores hovednummer 438888. Du kan også finde den relevante medarbejder eller afdeling på vores kontaktside. VI SØGER VENTILATIONSTEKNIKERE TIL ESBJERG. Kan du lide at arbejde med service af ventilation, så har vi måske den rette stilling for dig. Vi tilbyder alle former for tekniske løsninger.


Vi er Danmarks største tekniske installationsvirksomhed med over 2. VI SØGER VENTILATIONSTEKNIKERE TIL ESBJERG Kan du lide at arbejde. Kontaktinformation på Kemp Lauritzen A/S Esbjerg Ø, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Kemp Lauritzen koncernen er en af Danmarks ældste og største aktører.


Endnu en spændende mulighed hos Kemp Lauritzen - denne gang i Esbjerg. Hedelundvej 67Esbjerg Ø Telefon: 75140155. Juridisk navn: Kemp Lauritzen A/S Branche: El-installation.


Du er her: Virksomhed/Kemp Lauritzen A/S. Kemp Lauritzen blev etableret i 18af skibskonstruktør Otto Kemp og. Til vores serviceafdeling i Esbjerg søger vi teknikere inden for ventilation og med erfaring inden for montage- og servicearbejder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg