onsdag 21. oktober 2015

Geitanger bygg parkett

Parkett gir rommet en varm følelse og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du har i. Eik Nice er et tradisjonelt 3-stavet eikegulv som passer inn overalt. Du kan aldri velge direkte feil, dersom du velger dette. Geitanger bygg er en ledende aktør innen alt av byggevarer i Bergen. Parkett gir rommet en varm følelse og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du . SAGA Parkett - et produkt fra RBI Interiør AS. Skjelfossveien 3 18Hobøl, Tlf 6992192 . Kährs Parkett er en av de beste og fineste gulvene som finnes.


En vakker, lys parkett som gjør seg svært godt under juletreet. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Geitanger Bygg på Facebook. Vi er byens største leverandør av gulv og lagerfører over forskjellige typer gulv. Geitanger Bygg AS er en av regionens ledende aktører innen formidling av trelast og byggevarer, til såvel forhandlere som byggmestere.


SAGA Parkett - en produkt från RBI Interiör AB. Britta Sahlgrens gata 1 S-4VÄSTRA . Kährs Eik Vienna stav ubrukt, av lengder i åpnet pakke. Guro Slettemark; En trippelvaksine for bygg og anlegg. Nordan l Dører: Bygg l Maler: Malermester Hjelle l Parkett: Geitanger bygg l Mur og . Mange skader kunne vært unngått om det hadde vært parkett. Ifølge Geitanger Bygg, som er en av Bergens største gulvforhandlere, vil prisen . Opplysinger om Geitanger Bygg As fra BERGEN.


Foretaket Geitanger Bygg As har følgende organisasjonsforaksjeselskap. Importør av vedlikeholdsfrie terrasser og rekkverk, parkett, bjelkesystem, vinyl,. Vinylgulv - et godt alternativ til parkett eller steinfliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg