onsdag 28. oktober 2015

Icopal pilarblokk

Icopal Pilarblokk - for fundamentering av hytter, garasjer, terrasser, verandaer o. Under bakkenivå: Startblokk av tettstøpt betong. For fundamentering av hytter, garasjer, verandaer o. Pilar- og søyleblokken tørrstables enkelt til ønsket høyde, for så å armeres og fylles. Armeringsmengde og mørteltype avhenger av kravene . Leca Konstruksjonsblokk Mål : 25x25xPris Kr 52.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Pilarblokk - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Til pilarer så jeg noen greie blokker fra systemblokk, det er en slags not og fjær i pilarblokkene som låser disse før/mens de utstøpes. Her forankret jeg med armeringsjern innstøpt i fjell.


Murte opp såle med Icopal Pillarblokk For meg fungerte denne løsningen utmerket. Slit kraftig med å få av plastfolie på Takshingeln t Icopal. Har også lurt på å bruke Icopal pilarblokk. Og hvor dypt må jeg grave for å komme til frostfritt ?

BMF BYGNINGSBESLAG LØSER ALLE OPPGAVER Bygg miljøvennlig terrasse ICOPAL PILARBLOKK Icopal Pilarblokk kan brukes til fundamenter av hytter, . PILARBLOKK P-ICOPAL, 25X25X24CM Icopal Pilarblokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg