mandag 26. oktober 2015

Standard bredde ytterdør

Besøk våre nettsider her og finn din dør. I tabellen finner du de eksakte målene for både disse og mange andre standard størrelser. Dørbladet på er høyst sannsynlig det en kaller en cm bred dør,.

På Byggmax finner du en rekke ulike høyre- og venstrehengslede ytterdører. Dørene kommer i såkalte modulmål – enten cm bredde/2cm høyde eller 100 . I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Modul, Bredde, Høyde, Bredde, Høyde, Tykkelse.

Hei, jeg skal bytte en ytterdør til en balkongdør, men hvordan måler jeg. Ei M100-dør er beregnet for en åpning med bredde 1cm, men karmen er i seg. Skal du derimot sette ny ytterdør i et murhus, bør du lese de to siste sidene i . Dører og vinduer har diverse standardmål, og det er vanlig at åpningen i. Det vil si at en cm dør har 80cm åpning i reisverket, 79cm ytre mål på karmen, cm åpning i karmen til dørbladet, 7cm bredde på dørbladet og åpning mellom . Dørblad mål (B x H), Karmyttermål (B x H), Modul.


Populær ytterdør til hus og hytter med forsikringsgodkjent låseenhet. Ida ytterdør har klart glass som standar og lik dekor på ytter -og . Utadslående er standar men se info om enkelte lagerførte innadslående størrelser.

Som standard tilbyr vi ytterdører med låsebeslag som har tre lukkepunkter og en. Høyde: 150-2cm; Bredde: 60-1cm (ved dobbeltdører 135-2cm) . BH-regelen – bredde ganger høyde, og det er utvendig karmmål. Her finner du oversikt over standardmålene for innerdører. Ytterdør fra Jømna Brug kan leveres både som elementdører og ramtredører. Vi har standard modeller, kopierer gamle dører eller produserer etter ønsker.


Vi er flesibel på bredde- og høydemål, og kan levere 2-fløyede dører med lik deling . Se vår store forsyning av standard vinduer dører i høy kvalitet. Kan varriere noe fra fabrikat til fabrikat. Mål oppgis alltid i bredde x høyde og alle mål gjelder for utvendig karm. For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg