fredag 2. oktober 2015

Støpe platting garasje

Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom. En nabo mente at cm er tilstrekkelig tykkelse på et garasjegulv, men vi har . Håper det er noen med erfaringer fra forskaling,armering og støping av såle/gulv her inne som kan gi meg noen tilbakemeldinger og tips.

Det enkleste du kan gjøre når du skal støpe såle og ringmur, er å overlate jobben til fagfolk. Igland Garasjen tilbyr deg som kunde av oss – faste priser på støp av . Når du skal støpe din egen garasjesåle er det flere ting å huske på. Underlaget må ha et toppsjikt med drenerende masser og være godt komprimert, og ved fare . Støp av betong plate Murbygg betongbygg husbygg trebygg tilbygg restaurerebygg fine bygg. Sikre deg en perfekt grunnmur til din garasje. Driver og bygger garasje nå, på 50kvm i grunnflate.


Skal støpe såle om ca uker og holder på å undersøke hva jeg skal gjøre med gulvet for at . Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong. Det sparer tid fordi armeringen er en del av betongen og du slipper å armere med jern og . Vi skal igang med å bygge hytte etterhvert og tenker å gjøre en del arbeid selv. Både kona og jeg har en del erfaring med både store og små . Du kan støpe i rør eller i forskaling, eller du kan mure blokker.

Det enkleste er å benytte rør av plast eller papp som fylles med betong. Skal ha løftebukk så må jo ha en tykk såle. Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ eller annet, må du sikre. En slik såle kan også brukes som platting til søppelkasse eller kompostbinge. Enklere muring og støpearbeid i hagen kan du gjøre selv.


Jeg har nylig kjøpt meg en dobbelgarasje og planlegger å støpe gulv der til våren når temperaturen er mer human. Den nye sålen ble støpt større og det ble utført før telen i bakken hadde . Entreprenør,Murer,Radon Trenger lagt en Radon duk før støp på såle, ringmur (Vartdal) er. Betong,Murer Ønsker å få laget støpt såle for garasje på 6xmeter.


Liland har gitt Betongbygg Sør AS en positiv omtale for oppdraget Støping av ringmur og gulv for garasje samt støping av solplatting. Etter å ha jobba med forskaling i mange dagar, med god hjelp fra Kristoffer, Kristian, Gisle og Arne, fekk . Jeg driver å tenker på å bygge meg garasje til sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg