onsdag 21. oktober 2015

Potet og selleristappe

Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter. Skrell og skjær potet og selleri i biter og kok. Sil av vannet, tilsett crème fraiche og mos potet og selleri. Skrell poteter og sellerirot, skjær dem i små terninger og legg dem over i en kjele med. Tilsett halvparten av melken og mos poteter og selleri sammen.


Ytrefilet av lam (cirka 8g) Salt, pepper hvitløksfedd 8-knuste einebær. Denne enkle oppskriften er et godt eksempel på hvordan men kan gjøre hverdagsmaten litt mer spennende og smakfull. Min oppskrift er omtrent sånn: Dobbel så mye potet som sellerirot, og like mye smør som sellerirot (se oppskrift nedenfor). Salviemarinert ytrefilet med potet- og selleristappe og ovnsbakte cherrytomater oppskrift, med 9kalorier, g fett, g karbo, g protein, og som . Kalorier og fullt utregnet næringsinnhold for Salviemarinert ytrefilet med potet- og selleristappe og ovnsbakte cherrytomater fra Matoppskrift.


Et mørt og rosastekt andebryst er vanskelig å slå på både smak og eleganse! Sammen med verdens enkleste sjysaus på bakt sjalottløk, og en luftig potetmos . Poteter 1/Sellerirot fedd hvitløk, knust. Smør (etter smak) Melk (eller fløte) Salt og pepper. Reinsdyrfilet med potet- og selleristappe, rødløkkompott, traktkantarellsymfoni og rødvinssaus.


This Pin was discovered by Marte Hvalryg.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mange av oss har det travelt på morgenen, og hva er vel bedre enn pannekaker med kun to ingredienser og ingen sveletid. I dag hadde jeg tenkt å ha kokt skinke til selleristappe, men så hadde.


Selleri koster en del mer enn poteter, så man kan for eksempel bytte ut . Ikke et vondt ord om poteten, men vil du utvide reportaret litt, så er høsten det perfekte tidspunktet å gjøre det på. Jeg kjøpte en hel fjellørret forleden dag som jeg filterte til to flotte middager til meg selv og Erik. Jeg startet med å skrelle poteter og sellerirot. Dette er en litt annen og spennende vri på den vanlige potetstappen. Ved å mose gulrøtter, sellerirot og kålrot sammen med poteter, får du en ordentlig . Teriyakimarinert biff med potet- og sellerimos er en herlig og rask middagsgryte med teriyakisaus - som gir fylde, sødme, salt og umami - vår femte smaksans.


Varme retter anretninger: Boeuf Bourguignon med potet- og selleristappe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg