mandag 26. oktober 2015

Belysning trappeoppgang

Design Belysning er ett av Norges største leverandører av belysning på nett. Se våres nettside for flere spennende produkter. BufretLignendeÅ lyssette en trapp kan lett by på utfordringer.

Her er det viktig å ta hensyn til hvilken type trapp det er og hvilke farger og materialer som er der. Hvem vil falle i en trapp på grunn av en mørk, bortprioritert trappeoppgang? Trapper kan være skumle i mørket, men LED-lys i ulike varianter kan. TRYGGERE: En opplyst trapp er langt tryggere og mer behagelig å gå i.

Det er derfor avgjørende at du finner en lampe som passer overens med rommet, og at den gir et behagelig og funksjonelt lys. Trappebelysning er et undervurdert felt, men skikkelig lys i trappa kan. I tillegg til sikkerhet, vil ei lyslagt trapp fremheve trappa, skape en . Kreativ Belysning har gleden av å presentere en belysningsløsning som gir trapperommet en helt ny. Godt lys er en forutsetning for et behagelig og sikkert bomiljø.


De fleste ulykker skjer i hjemmet, og oftest på kjøkken og i trappeoppganger. Vi er totalleverandør av alle typer belysning og lamper. Fra butikk i Oslo gir vi rådgivning, befaring og montering - Nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg