torsdag 1. oktober 2015

Pukk fraksjoner

Varetyper, Fraksjoner, Orienterende bruksområder. Maskinsan 0/4mm 0/8mm, Betong- og asfalttilslag. Knust asfalt (0-20mm) og pukk til inflitrasjonsanlegg leveres på forespørsel.

Kvalitet: Vi sorterer ulike typer berg, fraksjoner og sammensetninger. Pukk skilles også i forskjellige fraksjoner, som 16-mm og 24-mm. Pukk blir fremstilt av hard fast fjell som granitt, gneis og gabbro gjennom.


Fraksjoner selges i alle størrelser, mest vanlig er 16-mm.

Nå fremstilles pukk i mobile eller stasjonære knuseanlegg, pukkverk. Vi kan levere pukk av knust fjell i ulike fraksjoner og størrelser. De fraksjonene vi alltid har på lager er 8-og 8-mm.


Andre fraksjoner vi produserer er 16-32 . I asfaltproduksjon er korte fraksjoner i steinstørrelse 8mm til 16mm svært. Det har skapt en uheldig skjevhet i produksjonen av pukk. Pukkverk er anlegg hvor det produseres pukk av fjell som sprenges, knuses og.


Grustak med levering av alle fraksjoner grus og pukk + bilde fra våre grustak på Bjorli. Alle fraksjoner fra fra støypesand til grov pukk.

Vi har natursand i ulike fraksjoner, og knust stein (pukk), både fra egne uttak i Vika, Misvær og fra samarbeidspartnere som Gabbro Nord på Tomma. Forset Grus leverer alle typer fraksjoner og produkter fra vårt pukkverk. Pukk produseres av fjell som knuses ned til riktig fraksjon.


Eksempel på fraksjoner er røys, pukk, subbus, singel og eventuelt hagestein. Beskrivelse av bruksområder for pukk og grus: KNUST FJELL. San singel, grus og pukk til alle formål finner du i vår oversikt.


Vi leverer alle typer fraksjoner av san pukk og grus til bygg- og anleggsbransjen, hentet ut fra . Ved vår knuseverkavdeling i Bolga på Frei produserer vi et komplett utvalg pukk, fra de fineste til de groveste fraksjoner. I tillegg har vi sorteringsverk som sorterer massen i fraksjoner og også brukes til å sortere matjord. Vi produserer både til egne prosjekter og for salg og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg