fredag 2. oktober 2015

Røykrør overganger

Vi har alt du trenger for din peis og pipe. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Vi har sett på en ovn med røykrør som har 150mm diameter.

Går ut i fra at pipa er mer en stor nok, da huset er i . Røkrørsovergang, brukes der man har behov for å endre røkrørsdiameter fra 1til 150. Reguleringsventil for montering i røykrør, svart. Hei, Jeg skal bytte peis, og den gamle ovnen hadde røykrør med.

Røykrøret til peisen har jeg tett inni peisen med isolasjon ettersom vi ikke bruker denne i det. Og det er tett i alle skjøter og rør overganger. Med Ferro-Lux sort- eller grålakkerte røykrør får man en klassisk løsning på føring.


Data for å kalkulere dimensjoner på røykrør og skorstein: (se vedlegg 1). Overganger benyttes normalt hvis avstanden til feieluken (minimum cm) . Emaljerte Røykrør Lakkerte Røykrør Overganger Røykinnføringer . Røykrør overganger utvendig mål på denne side (mot pipe). Det også bilder av en palle med div røykrør, overganger tettetau ++.


Emaljerte røykrør; Lakkerte røykrør; Emaljerte overganger; Lakkerte overganger; Emaljerte skjøtestykker; Lakkerte skjøtestykker; Røykinnføringer.

Det finnes mange ulike overganger å få kjøpt hos peisleverandørene, . Overganger Røykinnføringer Foringsstuss/ murstuss Gulvplate/ Underlagsplate. Røykrør Ø 1mm matt sort emalje (MBE) Ø 12rett. Eventuelt må en pipefeier kontaktes for å avhjelpe problemet i og med at pipen kan være tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg