mandag 26. oktober 2015

Hvilke dekk passer min bil

Dersom du ikke kjenner til hvilke boringer og innpress din bil krever, anbefaler vi å bruke Søk med skiltnummer eller å gjøre ett søk i vår vognliste Søk uten skiltnummer for å finne felger som passer din bil. BufretLignendeSuper Dekk Service selger dekk fra flere forskjellige dekkfabrikanter for å sikre at vi. Husk også at du kan bruke våre Søk med skiltnummer eller Søk uten skiltnummer for å finne dekk som passer din bil i henhold til.

Har du ikke skiltnummeret tilgjengelig, men vet hvilke produkter du er på jakt etter, . BufretLignendeMinste tillatte mønsterdybde for sommerdekk er mm, men merk at våtveis egenskapene blir sterkt. Ved å taste inn skiltnummer i boksen til høyre, hjelper vi deg å finne produkter som passer din bil. Har du ikke skiltnummeret tilgjengelig, men vet hvilke produkter du er på jakt etter, så kan du . Kalkulator for dekkstørrelse: Hvilke dekk passer til min bil? Har du noensinne lurt på hvilke dekk du har lov til å bruke?


Når du skifter dekk må du sørge for at de har samme dekkdimensjon som dekkene bilen opprinnelig var utstyrt med. Sjekk vognkort og tast inn dekkdimensjon over, eller søk på bilens. Systemet kunne ikke matche bilen mot vognlisten vår, vennligst velg den du ønsker i listen under. Her kan du sammenligne ulike dekkdimensjoner mot din originale dimensjon og se alternative dimensjoner for sommer og vinterdekk.


Mye nyttig informasjon om dekkdimensjoner, dekk og. Hvilke dekk som trenger hvilke felg, og om det passer din bil vet. Endel ganger har du kanskje lurt på om andre merkers felger kan passe til din bil.

Her er en nettside hvor du på en svært enkel måte kan finne det ut:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg