torsdag 8. oktober 2015

Strikke teppe på rundpinne

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Strikke babyteppe - Graviditet, spedbarn og babytiden. Har noen ei strikkaoppskift på pledd/teppe?

Oldemora til ungene her strikket store pledd på rundpinne til alle babyer i slekta. Du kan strikke hele teppet fram og tilbake på en rundpinne. Hvis du satser på ca 1cm i bredden, holder det med rundpinne på cm, men . Interiørstrikk med store pinner og supertykt garn er moro.

Det tar ikke så lang tid å strikke dette teppet, men . Ja, men du må strikke teppet på pinne nr minst, det er jo et. I denne DROPS video viser vi hvordan du strikker et rillestrikket teppe fra hjørne til hjørne. Vi viser hvordan du starter med å øke på begge sider, deretter . Grunnen til at du strikker med rundpinner er for ikke å belaste rygg, . Legg opp, sett sammen og strikk rundt i glattstrikk på rundpinne.


Her viser jeg hvordan du feller av ved å strikke to masker og ta den. Teppe og lue i lys grønn og natur designet jeg for noen år tilbake til en artikkel i. Hullstrikk: Strikket rundt på strømpepinner eller rundpinne.

Teppe er strikka på rundpinne og klipt opp. Jeg synes også det er kjempeartig å strikke mønster med flere farger. Strikk for livet brosjyre med strikkeoppskrifter finner du ved å klikke her. Dette gjelder også hvis du har strikket et sett uten teppe, eller sokkepar.


Jeg fant ut at denne oppskriften går fint på liten rundpinne fram til etter første – og faktisk . Strikk runder med hvit (rett og vrang blir da runder) 3. Et fint og luftig babyteppe som er superlett å strikke! Legg opp masker med Bluefaced Leicester på cm lang rundpinne nr mm. Teppet er strikket i BomUll fra Strikkefeber, garnet er bomull og.


Legg opp 1masker på rundpinne cm str strikk pinner med . Vær oppmerksom på at om du ikke har rundpinne og heklenål, så må dette bestilles separat. Teppet er strikket på rundpinne nr og heklenålen jeg bruker er i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg