mandag 1. februar 2016

Helårspaviljong

Polycar - solid helårspaviljong med mm tykt sotfarget polycarbonat tak! Helårspaviljong - polykarbonattak x meter. Paviljongen har polykarbonattak som gjør at den kan stå ute hele året.

Selger min ubrukte helårs paviljong som ligger i esken. Denne kan stå ute hele året, da den har en kraftig konstruksjon av aluminium og har polycarbonat . Helårspaviljong - polykarbonattak x meter Stor paviljong i solid konstruksjon. Dette er en solid paviljong laget for norske forhold.

Den er kjøpt for ca 3-år siden hos telt og fritid i sandefjor der kan du bestille mere tilleggsutstyr om det skal . Paviljongen har polykarbonattak som gjør at den kan stå ute . Selger helt ny helårs paviljong grunnet plass mangel. Alt ligger i esker (2) har ikke vert åpnet. Dette er en ubrukt paviljong som ligger i forpakning fra forhandler.


Hensikten var da å få en takløsning som er solid nok til å stå . Vi har lang erfaring og et stort utvalg av telt og paviljonger av høy kvalitet. Ta gjerne kontakt ved eventuelle spørsmål.

Vis: 1 1 2 2 3 5 10 Alle. En helårs paviljong i tre med tett tak og en sidevegg. Taket kan godt være i ikke gjennomsiktig . Dette partyteltet er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt bygget for nordiske forhold. Stativet har de samme 40xmm aluminiumsprofilene som Vivaldi, og står like . Ubrukt helårs paviljong med polycarbonat tak, 3x3m.


Nedbetalingstid: år; Nominell rente: 7. Paviljongen har polykarbonattak som gjør. Vi har nå 1Paviljong til salgs fra Finn. Paviljong i høy kvalitet laget av solide, holdbare materialer; Enkel å montere og å sette opp; Side-gardinene kan lukkes for maksimal skjerming mot vær og vind .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg