søndag 7. februar 2016

Servise tilbords

Kjøp festserviser, hverdagsservise eller barneservise i nettbutikken. Designet er rent og vakkert og har på kort tid blitt meget populært. Rosendahl mener at design skal brukes, nytes og være med å gjøre hver eneste dag vakker.

Klassisk og tidløs, elegant og romantisk. Produsert i den aller fineste porselenstypen Bone China. Produsert i Fine China som er en finere porselenstype som samtidig er veldig sterk og tåler derfor røff bruk.


Royal Porcelain Platinum er laget av det fineste porselen, benporselen eller Bone China.

Hammershøi er et elegant og enkelt designservise med fine detaljer i naturlige nordiske materialer. Det vakre serviset er utformet med dekorative riller og har et . Kjøkkenartikler, serviser, glass, bestikk og interiør på nett - Velkommen Tilbords! Slik setter du sammen et komplett servise.


Finservise flate tallerkener dype tallerkener dessertskåler ovalt serveringsfat rundt serveringsfat potet/ . Zhi serviset er laget av tynn stengods og kommer i to ulike farger, grå og mint. Kombinasjonen av matte og blanke overflater skaper et røft uttrykk.

Lekkert serveringsservise laget av miljøvennlig bambusfiber. Bambus er en hurtigvoksende tresort - noe som gjør den både populær og . Kjøpte en vare hos tilbords og kom en uke etter og prøvde å få byttet det inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg