torsdag 18. februar 2016

Express spiker

Ekspress spiker har mye av det samme bruksområdet som spikerplugg. Ekspress spiker er laget av gulkromatert fjærstål og sitter ved ren friksjon mot betongen. Vi har et veldig bredt utvalg av alle typer spiker du skulle trenge til ditt byggeprosjekt eller i hverdagen.

Ekspresspiker har mye av det samme bruksområdet som spikerplugg. Den tåler større belastning, men kan ikke demonteres. ESSVE Ekspress spiker er beregnet for enklere montasjer og for . Dette er førstevalget hvis du skal feste spikerslag eller annet treverk til betong. Express-spiker (kvikkanker) for lettere montering av lekter o. Vi kan tilby følgende spesialpriser ved kvantumskjøp: M8xkr. Metallinnfesting for montering i massive materialer som betong, naturstein, tegl etc.


Når ekspansjonsspikeren slås inn i et forboret hull, trykkes spikeren sammen . Legger noe takshingel under og tenkte å bare spikre de rett i fjellet. Er express spiker det rette for denne jobben? De beste festemiddelet i betong for meg er express spiker. Express spiker for lettere arbeidsoppgaver i betong og mur.


Spikerhylsen hamres inn og utvider hele sin lengde i hullet.

MAXBO har et bredt sortiment når det gjelder jernvare, spiker, skruer og beslag. Ta en titt på vår hjemmeside eller finn din nærmeste MAXBO-butikk. Spikeren er rørformet og produsert av herdet fjærstål, med en gulkromatisert overflatebehandling. Når ekspresspikeren slås inn i et forboret hull presses den noe . Hey`di Express avretting kg er en hurtigherdende gulvsparkel som benyttes både inne og ute.


Parts Express is your Speaker Building supplies store. We have raw speaker drivers for home or pro use, speaker kits, plate amps, cabinets coverings, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg