torsdag 25. februar 2016

Baksmelle

Riktig leggeverktøy er halve jobben og helt avgjørende for et flott sluttresultat. Med denne slagklossen for barclick, legges parketten raskere, lettere og enklere. Lurte på kva butikkar som seljer baksmelle til å få på plass siste borda av ein parkett eller laminat ?

Helst nokon i Trondheim/Oslo sentrum eller . Skyv bordet på plass med en baksmelle eller et brekkjern som her. Bruk helst baksmelle hvis du har liten trening - brekkjern kan ødelegge veggen. Verktøy for montering av tregulv og parkett, som letter arbeidet ved legging av gulv. Vi kjøpte et merkelig verktøy når vi la 150mTarkett parkett for et par år siden.


D Se bildet jeg fant på Tarkett sine sider. Viktig å tenke på under legging av ultraloc: Riktig verktøy: Slagkloss av hardplast. Leggesettet inkluderer viktige hjelpemidler som kiler, slagkloss og baksmelle som du trenger for å installere gulvet på en god måte. Mange velger parkett når de fornyer i dag.


Stadig flere produsenter kan tilby parkett med klikk-system som erstatter liming. Du kan også bruke et baksmelle eller et brekkjern. Hvis du ikke har trening med brekkjern, kan du lett forårsake skade. Sett en kile i skjøten på parkettbordene .

Innholdet i denne artikkelen er hentet fra IFI. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør, skal gi nøytral informasjon om tjenester . Bruk helst baksmelle hvis du har liten trening - brekkjern kan ødelegge . Juster siste bord på plass med brekkjern eller baksmelle. Slå bordet på plass ved hjelp av baksmelle og plasser et par kiler mot veggen.


Begynn andre rad med resten av det avkappede bordet. Proff baksmelle for parkett med Unilin klikk og T-lock klikk. Sikrer en enkel og rask montering av siste bord eller avkapp inn mot vegg. Slike situasjoner er forferdelig skumle og kan baksmelle noe aldeles ettertrykkelig om du håndterer dem på feil måte, evt at du utsettes for . Bfuk aldri et avkappet bord som Slagkloss.


Sammensláing av bordene vil flise opp kantene. For å trekke inn endebord og den siste raden har jeg brukt baksmelle ; dette er også anbefalt av bla. Det synes jeg også, men det kan gi en baksmelle. Hvis vi skal tenke sant positiv, trenger vi å kopple det sammen med kroppsbevissthet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg