tirsdag 9. februar 2016

Stenolie til granit

Man bruger en stenolie til at mætte pladen med. Sæbespåner kan også sagtens bruges på granit. Olie til granit, skiffer klinker - TIl klinker, teglfliser, granit, skifer og keramikfliser.

Borup Olie til granit, skiffer og klinker ltr. Rengør og olier granit pladen mindst en gang om året. Rå linolie anbefales til beskyttelse og vedligeholdelse af stenoverflader som fx klinker, terrazzo, marmor, granit. Produktet lukker produktets porrer og gør .

Sammenlign priser og læs anmeldelser af stenolie Havemøbler. Corsica havemøbelsæt, granit bor med hvide Viva stole inkl. Dog kan man med fordel friske pladen op med stenolie efter behov. Granit er som sagt et naturprodukt, og det betyder, at der stort set ikke er plader, der er ens. Vores specialfremstillede stenolie til behandling og vedligeholdelse af granit og natursten, fremhæver stenens oprindelige struktur og farve samt beskytter mod . Granit er en fællesbetegnelse for bjergarter, der dannes over mange millioner år.


Møller´s Granit Stenolie, som kan bestilles, så den følger med ved levering. Stenolien er velegnet til oliering af klinkegulve og vindueskarme af sten eller marmor samt skiferplader der kan ligge under brændeovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg