onsdag 3. februar 2016

Stukkatur pris

ByggDekor AS er spesialister på alt innen stukkatur. Har du spørsmål vedrørende våre priser så er det bare å ta kontakt, så skal vi hjelpe deg. Nettbutikk med meget gode priser på klassisk og moderne listverk, rosetter, søyler, lyskasser, fontener, rekkverk .

Litt om taklister i polystyrene med stukkatur mønster. Modellene Z2L og P5L kan leveres med ferdig lagte hjørner. Vi lagerfører et stort utvalg lister med stukkatur for tak, vegg og gulvlister, samt ornamenter og pyntelister. Stukkatur er et ord som brukes om de fleste innvendige dekorasjonsarbeider utført i gips, men knyttes oftest til taklister i gips, enten de er trukket glatte eller som . Etter svært vakkert uttrykk for jugendstilen i Oslo. Motivkretsen og utformingen er typisk og gjenkjennelig.


Rosettene ble mindre og omfanget av stukkatur avtok. Stukkatur og profilerte taklister i kunstmaterialer for enkel montering og en. Alt i nye moderne materialer som forenkler montering og til priser langt under . Ny gipslist kan være klar på noen uker, og prisen varierer fra om lag 3kroner til i underkant av . Bruken av stukkatur i Norge ble utbredt på slutten av 1800-tallet.


Den største stukkaturen ble plassert i finstuene, mens lister og rosetter ble . Pris på polystyren (presset isopor) er opp i mot 1kr lm.

Fikk en pris av maleren, litt over 400kr pluss moms pr meter, for en fin. Stukkatur lister produsert i polyuretan blir produsert enkeltvis ved at de . Stukkatur brukes som et folkelig begrep på de fleste innvendige dekorasjonsarbeider. Men til en helt annen pris enn ekte sten selvfølgelig. Men prisen blir da dobbelt så høy som hvis man velger en modell fra firmaets katalog.


Ved restaureringsarbeider koster formen til en taklist ca . Home - I og rundt huset - Interiørdesign - Anvendelsesområder - Profesjonell - Listverk og stukkatur. Last ned katalog over peisfronter og stukkatur. Vi ønsker å få pris på maling av tak i stue, ca 25m2.


Taket har stukkatur og rosett, så bør sprøytemales for best resultat. Jeg mener ca prisen er 33- og den kommer i butikken om ikke så lenge. Rosetter i taket, ja stukkatur på kjøkkenet og stuen skal jeg også ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg