fredag 12. februar 2016

Flettverksgjerde prisliste

Foruten god pris vil du ved bestilling av motorisert port få gratis mottaker . HALV PRIS: NÅ KUN KR 9PR RULL eks mva. Dette er skikkelig flettverksgjerde som passer utmerket til privat eiendom.

Vi har alt du trenger for å montere et proffesjonelt flettverksgjerde: T-stolper, stag, bølgetrå. Vi fikk pris på 1500- for meter nettinggjerde for år siden. Flettverk, sekskantnetting, 90cm x 50m 90.


Røa Gjerdefabrikk ble stiftet i 19av Bjørn Berg Larsen.

Han fikk tildelt et lite vognskjul med tre vegger og tak på Woxen gård til å begynne sitt prosjekt. Lauritsen Gjerdefabrikk AS produserte og monterte totalt 0løpemeter med flettverksgjerder ifbm Jernbaneverkets Jarlsbergentreprise utenfor Tønsberg. Vi er svært opptatt av å levere kvalitet og ikke minst til en god pris.


Mestergjerde tilbyr flettverksgjerder (nettinggjerder) og tregjerder. Høyde, Trå Masker, Lengde på rull, Pris Eks. Type, Profil, Lengde, For netting høyde, Pris Eks.


Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 1971rabatterte produkter. Skravlesiden: Tenker sånn netting som ofte er rundt skoler, bhg og sånt,stygt som juling kanskje, men effektivt for å holde mini på . Noen som har en formening om hva meter gjerde vil koste å få satt opp?

Enten stakittgjerde eller flettverksgjerde. Ny Grønt flettverksgjerde 20- Bygg - Anleggsmaskiner - Byggning - utstyr - Bygg. Ny Grønt flettverksgjerde 2012AnLast Kode: 91940. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold.


Gi huset eller hytta et langt liv med værbestandig tak. Hos MAXBO får du både takstein, takrenne, takplate og takshingel. Vi monterer flettverksgjerder, porter, rekkverk og bommer for bedrifter og privatpersoner på hele Østlandet.


Vi leverer Tregjerder,flettverksgjerder,porter,levegger,flaggstenger og vaktmestertjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg