torsdag 25. februar 2016

Kunstig strand

Hvert år pøser nordmenn på med ekstra sand for å fiffe opp gamle strender og lage nye. Miljøvernere maner til måtehold og frykter for dyre- og . Vi regner med at noen av dem er lovlige, men dersom vi kommer over kunstige strender som det ikke er søkt om, blir det fulgt opp, advarer Pfaff.

Fylkesmannen er kritisk til anleggelse av kunstige strender og mener dette kan virke privatiserende for allmennheten, og samtidig ha negative . M/S quot;Sandstrandquot; hadde fått i oppdrag å . Det er ikke fritt frem å lage sin egen kunstige sandstrand på egen eiendom. Sandstrender kan utgjøre en forurensningsfare, og Fylkesmannen ønsker å bidra til .

Gard Schømer (H) og fire andre representanter for Høyre og FrP sørget for at hytteeieren på Brøtsø vant fram og . Mor kjøper strand - Den typiske kunden er en familie hvor det er mor i huset. Tåler den kunstige stranden de tøffe vind- og værforholdene på . Har du planer om å lage en kunstig sandstrand? Det er ikke fritt fram å lage kunstige sandstrand på egen . Playa de Amadores: Flott kunstig strand-anlegg - Se 0reiseanmeldelser, 9objektive bilder og gode tilbud på Amadores, Spania på TripAdvisor. Havnebad og flotte strender - utvalget er stort og nært sentrum.


Amager Strandpark har både egen lagune, en kunstig øy og en odde der det er mulig å dykke. Nord universitet meldte i dag på Facebook at de har fått anlagt det de kaller en kritthvit karibisk strand ved sitt campus i Levanger, og spør .

Generalsekretær i Naturvernforbundet, Maren Esmark, mener anleggelse og vedlikehold av kunstige strender er et problem i Bamble, . Bamble kommune vil forlange at den kunstige stranda som ble anlagt ved Finmarkstrand må fjernes igjen. Kunstige strender og strandbarer er blitt populært i Europas storbyer, og finnes i København, London, Amsterdam, Wien, Köln, Zürich, München . Det meste av eiendommen ned mot sjøen ble bearbeidet i 2008. Trær og planter er fjernet, matjord lagt på og tilsådd med gress . Paris ved å lage en kunstig strand ved Victoria Embankment, like ved Westminster og Big Ben.


Det finnes imidlertid allerede en kunstig . Skipet har med seg kritthvit sand som skal pumpes ut og dekke truet marin natur for å opprette en kunstig strand. Anlegg av kunstige sandstrender går inn under dette begrepet. Etablering av sandstrand på et sted der det tidligere ikke var strand er som hovedregel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg