mandag 15. februar 2016

Tv haugaland arkiv

Karmøy kommune vil utredet en eventuell ny kommunestruktur på Haugalandet etter at dagens kommunestruktur er ferdig utredet. Karmøynytt er en levende og engasjert lokalavis for Karmøy.

Karmøynytt skal være karmøybuens viktigste informasjonskilde. Skånevik Ølen Kraftlag + Haugaland Kraft:. TV Haugaland startet opp i 19og omsetter for rundt millioner med. Lindøe, Asle Skjærsta og Alexander Urrang Hauge kan glede seg over positive tall for TV Haugaland.


I haust blir Åge Stokken stjerna i nytt kokkeprogram på TV Haugaland. Som et ledd i arbeidet med rekrutteringen i Haugesund kommune har en i samarbeid med TV-Haugaland fått utarbeidet en presentasjonsvideo som ruller og . En dag vi var på Bømlo tok vi turen til Brandasund. Landskapet her er helt ubeskrivelig fantastisk. Birkeland (t.v.) overlater lederjobben i Uni Research Polytec til.


SATTE INN TO MÅL: Alexander Søderlund mot Anderlecht Arkivfoto: . Saker med stikkord Skip - Skip arkiv TV Haugaland 01. Denne uken fikk jeg æren av å besøke TV Haugaland for å snakke om bloggen min. I dag hadde jeg en turavtale med TV-Haugaland til en programserie de lager. Kanskje ikke beste dagen for uteaktiviteter med regnvær og vin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg