onsdag 24. februar 2016

Behandling af marmor bordplade

Marmor er et hundrede procent naturligt materiale med unik farve og mønster. Arbejdsbordet fremstilles af marmor udvundet fra jordskorpen, . Gentag behandlingen, hvis der forekommer tørre pletter inden for det første døgn efter.

For at beskytte overfladen på en marmor bordplade, anbefaler vi,. Der kan dog i sjældne tilfælde opstå et såkaldt kuldechok mellem den varme gryde og den kolde bordplade. Så hvis man vil være på den sikre side anbefales . Det er vigtigt, at natursten bliver behandlet rigtigt -især i den første tid efter monteringen.

Drejer det sig om bordplader, er det vigtigt at . Når marmoren er helt tør poleres den, så der ikke fremkommer striber. I løbet af de første dage anbefales det at gentage foranståede behandling 3-gange. Marmor bordplader bliver let ridsede, og uden hyppig pleje er de ikke.


Produkter til pleje og vedligholdelse af alle former for natursten, komposit, terrazzo og beton bordplader. Mangler du plejeprodukter til bordplader og vinduesplader? Vedligeholdelse af granit eller marmor bordplader.


Marmor bliver brugt til smukke ornamenter, bordplader og stilfulde gulve og det vil man naturligvis holde fri for møg, skidt og pletter. Rengøring marmor bordplader kræver en proaktiv tilgang til at holde dine.

Marmor er modtageligt over for skrammer, skidt og snavs. For at undgå, at der trænger fedt og snavs ned i overfladen på marmor, er det vigtigt at. Transport af bordplader med udskæring skal altid foregå oprejst på . Alle natursten (granit/kalksten/lava/marmor) skal overfladebehandles med Akemi.


Bordplader i komposit og keramik(Dekton) skal ikke overfladebehandles. Inden brug: Marmor er en kalksten og tåler derfor ikke nogen form for syre. Behandlingen gentages 3-gange de følgende dage. Jura-marmor, Solnhofer sten, Travertin, Botticino.


Anvendes til beskyttelse af gulve, bordplader. Denne vejledning er en hjælp til at bibeholde din nye bordplade i pæn og god stand i mange. Grundbehandling: Ligesom træ er granit porøst i overfladen. Marmor: Da marmor er kalksten, må der ikke i forbindelse med rengøring anvende . Det er vigtigt, at natursten bliver behandlet rigtigt – særligt i den første tid efter montering.


Vejledninger til vedligeholdelse af Mølballe A/S produkt portefølje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg