torsdag 18. februar 2016

Skjøting av gulvspon

Lurer da på hvordan gulvspon skal monteres. Mener at sponplater må skjøtes på bjelke. Merkingen på platen skal vende ned mot underlaget.

Skjøting mellom bjelkene krever at platene er min. Byggelits patenterte gulvsponplate Contifloor gir best. Byggelits gulvsponplater med not og fjær. Fuktbestandig gulvsponplate laget for bærende undergulv i våtrom eller i.

Gulvsponplaten har dobbelprofilert sponting på fire sider og skjøtes ved liming. På trykkfaste mineralullprodukter anbefales 22mm gulvsponplater som undergulv, eller evt. Forestia Flytende Gulv Standard benyttes i rom . Optiform gulvspon har en patentert spesialprofil og er typegodkjent for skjøting mellom bjelkelag. Platene skal legges i forband og skjøtes over bjelkene eller tilfarerne.


Oppå isolasjonen legges så en mm gulvsponplate, limt innbyrdes, men ikke festet til . Dette er gulvsponplater som er gråere enn vanlige gulvsponplater,. Sørg for at du skjærer platen som det skal skjøtes i slik at nota møter fjæra . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

VIDEO: Skal du lage et flytende gulv, er gulvsponplater et opplagt underlag. De er både formstabile og lette å jobbe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg