torsdag 11. februar 2016

Plassbygd seng hytte

Denne helga la byggestøvet seg på nytt over store deler av hytta. Me fant nemleg ut at det var på tide å få skikkelege senger . Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend.

Jotun - Plassbygde Senger - Skifer - Oppdalskifer - Bruddskifer - Adirondack Stol . Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Alt ettersom hvordan hytta innredes, vil uttrykket kunne bli svært forskjellig. Perfekt for blant annet hytter eller barnerom.

Vi integrerer gjerne også oppbevaringsløsninger. Nå som peisen er ferdig har vi tid til den siste finpussen rundt omkring. Denne helga fikk vi gjort ferdig den plassbygde familiekøya. Sofaene, Ektorp fra IKEA, har avtakbare trekk. TVen er plassert i en krok, sånn at man må vri den i en vinkel for å se på TV.


Sengen på gutterommet her hjemme er satt sammen av to Metod-skap med målene. Hele fremgangsmåten for sengen finner du her. SENG: Denne sengen har Bente Marie Friis Hausken laget med mannen sin.


Kan også aldringsmales eller leveres I U-behandlet furu.

Bildet på veggen er fra hytteeiers barndomshjem. På soverommet til venstre er køyesengen erstattet med plassbygde senger fra Olerud . På denne hytta har de sengen på kjøkkenet. Sidsel og Arild ville heller ha flere småhytter enn en stor hytte. En hytte som nærmest svever oppe blant gamle eike- og furukroner,. Møbelsnekker,Snekker Ønsker tilbud på plassbygd køyeseng ca.


Møbelsnekker,Snekker Hytte i Rauland og skal ha plassbygde senger/skap på fem soverom. Hvis man kjøper en hytte med plassbygde senger, vil da madrassene automatisk følge med salget? Til ny hytte ønsker vi tilbud på plassbygde senger.


Se hvordan hytta på Hadeland ble forvandlet til en sjarmerende og lys hytte. Det lille plassbygde skapet fikk selvsagt bestå, men det fikk en strøk med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg