fredag 21. juli 2017

Ekspanderende gysemasse

Benyttes til forankring og gysing av fjellbolter, tynne understøper, osv. Rep er godt egnet som lim/gysemasse ved påstøp . Den er ikke ekspanderende slik at den sprenger, men den lager litt trykk i massa slik at det.

Nonset fra Rescon Mapei er god gysemasse. Produktblad for Adda Ekspanderende Stolpemørtel. Den kan også brukes til understøpning og til injeksjon (som gysemasse). Hey'di Rapid EX er en hurtigherdende, ekspanderende tørrmørtel på sementbasis til forankring og faststøping av metallgjenstander i betong og fjell, og til .

NONSET har mindre maks kornstørrelse enn . Ekspanderende mørtel til understøp og til gysing av bolter. Bruk noe mindre vann dersom produktet skal anvendes til som boltemørtel gysemasse for å sikre . Hva gjelder gysemasse, så ser det ut til at den er en tyntflytende, ev. Du finner flere opplysninger om denne metoden på nettet.


Frostsikker, ekspanderende mørtel for forankring og understøp. Nonset 4er en ekspanderende sementbasert spesialmørtel som benyttes til . Har en halv palle med Mapei nonset understøp.

Ble brukt som undertøp på veggelementer til fjøs, men fungerer utmerket til å . Ekspanderende Mørtel Vestlandet - komponent skum, aceton, akryl fugemasse, arbeidstylter, avrettingsmasse, betong rehabilitering, betongmaling - Finn . Hurtigherdende og ekspanderende tørrmørtel til faststøping og forankring av metallgjenstander i fjell og betong og til understøp av søyler, skinner, maskiner . Forslag: Alle bardunbolter skal festes med ekspanderende mørtel (gysemasse) uavhengig av type kvalitet på fjell. Bardunboltene skal bestå av type ru overflate, . Lengde\f\fbolter = \f0\fm\par Det skal brukes ekspanderende gysemasse\f1. Han fikk gysemasse i øynene og ble først behandlet ved lokalt legesenter.


Gysemasse er ekspanderende mørtel som blant annet brukes til å . Rep er godt egnet som lim/gysemasse ved påstøp av dekker og gulv. EKSPANDERENDE MØRTEL weber Understøp Ekspanderende, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg