mandag 24. juli 2017

Hva er trykkimpregnert trevirke

Hvordan behandler man CCA-impregnert trevirke som er delvis brent og ligger i ruinene? Med riktig bruk menes rett kvalitet på rett plass. For forbrukere er det to klasser av trykkimpregnert tre i salg i Norge.

Trykkimpregnering av tre er en industriell prosess der impreg- neringsmidlene presses inn i trevirket. I Norden er det etablert fire impregneringsklasser for impregnert trevirke. Slikt impregnert trevirke skal ikke brukes på steder som kjøkkenhagen, sandkasser eller lekeapparater der folk kan komme i kontakt med stoffet, og i dag er det . Impregnert trevirke brukes til terrasser, balkonger, lekestativ og på steder som trenger bekyttelse mot vær og vind.

Impregneringen beskytter trevirket effektivt mot . Trykkimpregnert trevirke er beskyttet mot råte- og insektangrep og har betydelig lengre levetid enn uimpregnert trevirke. Hva betyr det egentlig at treverket er trykkimpregnert? Trykkimpregnering av tre er en prosess der impregneringsmidler blir presset inn i . Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Impregnert trevirke. Mer enn seks millioner kubikkmeter impregnert trevirke er solgt siden 1953. Impregnert trevirke er klassifisert som farlig avfall, og det må leveres til kommunale avfallsmottak med beskjed om hva det er behandlet med.


Impregnert trevirke er leveringspliktig; Kan energiutnyttes ved forbrenning i egnede anlegg. Impregnert trevirke hugges opp til flis og brennes i anlegg med .

Trykkimpregnert tre må behandles, akkurat som annet treverk. I tillegg kan du følge med på våre tilbu aktuelle kampanjer og hva som skjer . Kreosot er tjære fra steinkull og benyttes til trykkimpregnering av tre. Impregnert trevirke og kreosotimpregnert trevirke. Det er strenge krav til import, omsetning og bruk av CCA-impregnert trevirke og kreosotimpregnert trevirke.


Trykkimpregnert trevirke finst i tre grader,-kommer an på hva man skal bruke det til. Vet du vilken styrke det er på det matrialet du har brukt? Du kan fint male trykkimpregnert treverk, bare du sørger for å. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver.


Impregnert trevirke er i all hovedsak klassifisert som farlig avfall og skal behandles. CCA, avhengig av hva det er impregnert med. Vi skiller mellom to hovedtyper av impregnert treverk; trykkimpregnert og. I dagens blogginnlegg gir jeg deg noen tips om hva du bør være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg