torsdag 20. juli 2017

Platebutikk oslo

Big Dipper - stort utvalg av vinyl, platespillere, hi-fi og tilbehør. Stadig flere platebutikker har gjenoppdaget det svarte gullet. Flere avdelinger i Oslo, men størst utvalg på Oslo City.

Platebutikk - musikkinstrumenter, bøker, slagverk, bluray, bruktbutikk, c dv fløyte, musikk, musikkbutikk, musikkforhandler - Finn firmaer, adresser, . Er du av oss som er ute etter obskur og hard undergrunnsmetal er nyopna Katakomben på Youngstorget i Oslo platebutikken for deg. Tiger is an independent record store based in Oslo, Norway. On top of my wishlist Bilde av Råkk Rålls - Oslo, Norge.

Platebutikker og musikkforretninger på Aktiv i Oslo - Her finner du oversikt over de fleste platebutikkene i Oslo og Akershus. The Garden Oslo; Skippergata 33; 01Oslo; Tlf. I en bransje platebutikkene legges ned en etter en og salget av fysiske plater er nedadgående ser Oslo Filharmonien og plateselskapet LAWO muligheter når de .

En liten oversikt over platebutikker i Oslo. Siden jeg er litt over middels interessert i musikk og vinyl tenkte jeg å dele en liten oversikt over hvilke . Katakomben ligger på Youngstorget i Oslo. Dette er en nyoppstartet platebutikk som drives av Kenneth Tiller, Hans Jørgen Ersvik, Einar Sjursø og Jørgen . Hvilke nisjeplatebutikker opererer i Oslo for tiden?


Jeg vet at Shadowland fortsatt driver med goth/synth, Tiger er ogde på alternativ rock og Sound of Noise . Søk etter platebutikk oslo grunerløkka ga Gult treff. I Oslo finnes det en adresse black metal-entusiaster fra hele verden. Mayhem, startet platebutikken Helvete i 1991.


De takket ja, og fikk dermed også fordelen av å ligge i synsvinkelen til publikummere på vei til arrangementer i Oslo konserthus. Platebutikken Tiger Having visited several notable record stores in Oslo, I can easily say that this is the best one.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg