mandag 3. juli 2017

Serveringsbrett med bein

Serveringsbrett for seng, to sammenleggbare bein. Flott serveringsbrett med ben i ekte teak. Brettet tar seg godt ut i hjemmet, i hagen, på terrassen, i båten, på hytta eller på campingplassen.

Dette bambus brettet er flott til å servere frokost eller lunsj på sengen. Med sammenleggbare ben kan den også brukes som et vanlig serveringsbrett. Takk skal du ha :) Anonym poster: 491069198df6173f5e6495aeea9efb85.

Serveringsbrett i tre som også kan brukes som et ekstrabord. Kan enkelt settes til side når det ikke brukes. Mål: H:B:D:cm Farge: Natur Materiale: Teak. Serveringsbrett Milano i krom med håndtak og ben.


Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp serveringsbrett billig i nettbutikkene. Ikea serveringsbrett med bein slik at du kan ha det f. Det har seg slik at jeg fikk lyst til å lage et nytt serveringsbrett med bein. Serveringsbrettet kjøpte jeg for lenge lenge siden på Kid:) Ble veldig .

Vi har nå serveringsbrett med ben fra Finn. Serveringsbrettet nesten ferdig, mangler håndtak og evt bein. Skjol serveringsbrett, sett bein på den så har du ett rått lite kaffebord.


Skal æ kjøpe nettbrett til over 40k, så skal den . Er på let etter serveringsbrett som kan stables i hverandre, slik at de tar liten. Uten bein, bare med vanlig kant rundt og håndtak i endene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg