tirsdag 25. juli 2017

Slobodna dalmacija arhiva umrli 2016

S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 7. Zadarski pedofil dobio mjeseci zatvora: djevojčice ispričale roditeljima da ih je 'ljubio striko. Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin Internet podrška: Sistemi.

Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007. Posljedni ispraćaj dragoga nam pokojnika obavit će se dana 09. Sprovod drage nam pokojnice obavit će se dana 9. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Piše: Slobodna Dalmacija, Foto: Slobodna Dalmacija. Pokazalo se da je riječ o osobi koja je umrla prije deset godina, da je pokopana na . Policija i Županija: 'Upotreba petardi je opasna, kazne su. Nakon što je umrla mala Štefica, u kući je ostalo još troje djece . Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 26. U NOVINAMA su se pojavile dvije osmrtnice za istog čovjeka, ali iz. Dirljiv oproštaj od kćeri koja se predozirala: Ako uspijemo spasiti samo jedan život, nije umrla uzalud.


U jučerašnjem izdanju Slobodne Dalmacije preko cijele su stranice objavili osmrtnicu u . Sprovod dragog nam pokojnika biti će u UTORAK 18.

Pogreb će se obaviti na mjesnom groblju sv. Za kojim se knjigama najviše posezalo u knjižarama 2016. Policajci na cesti u Varaždinu (Foto: Arhiva/Marko Jurinec/Pixsell).


Dvadesetdvogodišnja djevojka umrla je jučer navečer u splitskom KBC-u od . Možda nije rođen sa zlatnom žlicom u ustima, ali će sada koristiti pozlaćeni pribor za jelo. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 7. Snažan potres zatresao srednju Dalmaciju. Split, a osjetio se na cijelom području srednje Dalmacije. Slobodnoj Dalmaciji“ i na internetskim stranicama Grada Splita i otvoren je do 03. Polaganjem vijenaca na Lovrincu, misom za poginule i umrle hrvatske . Rovinj dobio 2milijuna kuna iz EU fondova U gradskoj palači Rovinja danas je potpisan ugovor o financiranju Projekta prikupljanja . BORIS DEŽULOVIĆ ZA LIST “SLOBODNA DALMACIJA”: Je li Franjo Tuđman živ?


Petar Miloš, višegodišnji kolumnist Slobodne Dalmacije i novinar HTV-a te. Inzko čestitao Van der Bellenu, sretan što je izgubio Dodikov kandidat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg