onsdag 5. juli 2017

Røros kjølehjørne vedlikehold

Feil eller skader som har oppstått ved feilbetjening, misbruk, mangelfullt vedlikehold eller feilaktig montering er ikke omfattet av reklamasjonsretten. Eksklusive Magnitude kjøleprodukter, og markedets største kjøleskuff som garantert vil vekke oppmerksomhet! Her har vi samlet bruksanvisninger for alle våre produkter.

Etter å ha blitt nektet å selge kjølehjørner har Scandinavian Appliances laget et kjølehjørne, under merkenavnet Norcool, som oppfyller kravene . Røros skal ha 12+4i frakt for deres aggregat. Kjølehjørne er på 13liter, så det er god margin på kapasitet. Røros-hjørnet ser mer industri-aktig ut innvendig men har større volum. Rens filteret innvendig i kjølehjørnet hver 3. Oppgi produsent og type av motor/aggregat.


Iglo hjørne, gamle Norcool hjørne, Vectra hjørne og det passer rett inn polarhjørne fra Rørosmetall. TilbudNOK42Førpris:NOK44Rabatt - inkl. Transparent beskyttelseplate for gulv i kjølerom fra . Noen som har benyttet kjølehjørne over tid og som kan dele litt erfaringer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg