onsdag 5. juli 2017

Renoveringsduk strie

Vi har strie overalt, men nå vil jeg ha tapet! Hva er enklest, sånn duk, eller helsparkle? Renoveringsduk, sparkel på rull eller veggfornyer - kjært barn har mange navn. Jotun Slett Vegg Forgrunnet er en overmalbar umønstret vev av cellulose/polyester, 1gr.


Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan . For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne. I dag angrer mange bittert på at de lot striemoten herje med husets .

Den enkleste måten å få en slett og glatt vegg er å bruke en renoveringsduk. Da slipper du helsparkling, og du får raskt og enkelt et perfekt . Renoveringsduk/veggfornyer - mesteparten jeg har lest om dette er . Kristin Bjørnvik fra Borge viser for eksempel. Dersom du ønsker å bruke tapet, så må den gamle strien skrapes. I stedet for å helsparkle så kan du bruke noe som heter renoveringsduk.


Problemet er at strien er dekket av maling, og at vi ikke kommer gjennom malingen med fuktighet, slik at vi får dratt den av veggen. Det er gammel glassfiberstrie på veggene og gamle hull etter bilder etc. Leste at det fantes noe som het renoveringsduk/veggfornyer, har noen.

Nullstill veggen med sparkel, og bytt ut strien med slett vegg. I gangen er det en vegg med mønstrete strie/tapet, og en vegg med plater. De helsparklet veggene i stuen og gangene mine, da jeg hadde gammel glassfiber-strie fra før. Beregnet til glassfiberstrie, papirtapet (non wowen) og renoveringsduk (cover light).


Vi har byens største utvalg i strie og leverer miljøstrie, glassfiberstrie og renoveringsduk. Bergen Malingfabrikk leverer strier med . Det er ikke store skader i tapeten/ strien som jeg kan se. Helsparkle alle vegger (Består av strie i dag).


Alternativt legge på en såkalt renoveringsduk (tror det heter det) som limes med Casco New . Jotun slett vegg video Hvordan gå fra strie til glatt vegg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg