onsdag 12. juli 2017

Bygge paviljong

Vi har enkle lysthus byggesett med tegninger, store glass-flater, mulighet for grill etc. Monter et sekskantet lysthus i hagen, og inviter dine naboer og venner. Selv om det ikke er et nybegynnerprosjekt, klarer de fleste å bygge denne paviljongen.

Det gjelder bare å følge den utførlige trinn for trinnanvisningen på disse . Egon har alltid likt å bygge og lage ting. Han er bilmekaniker av yrke og har siden han var liten vært. Kona og jeg har sett på en paviljong i Plantasjen som hetter Paviljong DeLux .

Garasje, uthus, bo hundehus, lekestue, dukkestue, terasse, paviljong, lysthus, badestamp, enebolig, hytte eller hus. Vurderer å lage meg en liten paviljong på terrassen, da alle jeg har sett i butikker og på. Har du ikke rekkverk du ka bygge uti fra, med tak?


Vi har her laget et regnestykke for hva det vil koste i materialer om du har lyst til å bygge en lignende paviljong som den vi laget i dette . Har noen skisser/tegninger av paviljong med eventuelt målsettinger? Slik bygger du et lite hagehus, regler og påbud for bygging av hagehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg