mandag 24. juli 2017

Skigard til salgs

Selger også skigard virke, om du ønsker og gjøre jobben selv. Vi leverer ulike typer portstolper og portløsninger. Når Hallinglaft setter opp skigard bruker vi staur av seinvokst gran som har tette fiber. Noe som fører til meget råtebestandig trevirke.


Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie. Skigard er en av Norges eldste og største kulturikoner.

Vi har tatt ned en del av skigarden vår fordi de liggende bordene var råtne. Vi må dessverre rive vår skigard på grunn av 'fri sikt'-regel. Skigarden er ca meter og selges for kr.


Langvedkløyver for skigar skigardproduksjon, langved. Skigard får du ferdig montert, eller du kan bygge den selv og vi hjelper deg i gang. Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste .

Den varer som kjent ikke evig, men en skigard kan vare veldig lenge. Det skal jo bare stå sånn og gråne, sier . Skigard og Hytteservice, Ringebu, Norway. Skigard og Hytteservice har oppdatert profilbildet sitt.


Pris på ferdig oppsatt skigard varierer etter terreng, tetthet på skigarden, høyde og om det skal. Lars Endrestøl, skigard hyttetun, Geilo. Stell av torvtak (gjødsling/slått); Salg av bjørkeved; Salg av skigardsvirke til selvbyggere; Rydding av skog/ tomter . Driver primært hytteservice men har også ved til salgs. Skigard og Hytteservice DA er snekker, og holder til i Ringebu i Oppland.


Finnes det et gjerde som er mer typisk norsk enn en skigard? Noris produserer og setter opp skigard der du måtte ønske det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg