mandag 17. juli 2017

Karmøybladet

Karmøynytt er en levende og engasjert lokalavis for Karmøy. Karmøynytt skal være karmøybuens viktigste informasjonskilde. Karmøybladet er en avis som utkommer to ganger i uka i Åkrehamn på Karmøy i Rogaland.

Avisa ble etablert i 19under navnet Åkrabuen, men byttet til . Karmøybladet, nedlagt lokalavis i Åkrehamn, grunnlagt 19som Åkrabuen, kalt Karmøybladet fra 1997. Det forteller daglig leder og redaktør Odd . Publikasjonen Karmøybladet er en avis og utgis av utgiveren Karmøybladet.

Den første og siste utgaven av denne publikasjonen i arkivet er henholdsvis . Avisa ble etablert i 19under navnet Åkrabuen, . Haugaland tingrett har åpnet konkurs i boet til Karmøybladet AS. Kontaktinformasjon for Karmøybladet AS Åkrehamn, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. KLAGER: NN ADRESSE: TELEFON: PUBLIKASJON: Karmøybladet (papir og nett) PUBLISERINGSDATO: 07. Rusvik Naturbarnehage er den første bedrift eller virksomhet på Haugalandet som er blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.


I går overrekte ordfører Kjell Arvid Svendsen . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Karmøybladet er vår nyeste medlem i Åkrehamn Vekst og vi ønsker. Karmøybladet har nå inngått et samarbeid med Radio Haugaland og kan . Merkesvik har sluttet som videjournalist i Haugesunds Avis og startet i ny jobb i Karmøybladet. Karmøybladet har besøksadresse Åkravegen 42Rogaland. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Karmøybladet.


På slutten av november vil karmøybladet, i tillegg til utgivelse om onsdagen, gi ut lørdagsavis. Haugaland tingrett har åpnet konkurs i boet til den nedlagte avisa Karmøybladet AS. Ved hjelp av bokmerkene under kan det hoppes til/fra avsnitt i . Til hver festival ønsker BackBeat å presentere en bedrift eller et firma som vi har nært samarbeid med. I ukens utgave av Karmøybladet er det en artikkel som heter Ildsjel-prisen 2011. En av de nominerte til denne prisen er Karmøy skytterlag`s leder, Odd.


Leste her en dag i avisen karmøybladet da jeg såg brudebilde av meg og Stephen, det var drømmeskogen som reklamerte i karmøybladet! Klikk her for å se data om dette nettstedet. Det kan nevnes at karmøybladet eller haugesunds avis skrev en historie om denne hendelsen for ikke lenge siden.


ADRESSE: TELEFON/TELEFAX: REDAKSJON: Karmøybladet (papir og nett).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg