fredag 9. juni 2017

Halvstrup halsbånd

Da er det på tide å kjøpe nytt halsbånd til valpen. Sitter å titter på nettet, og ble litt usikker på om jeg skal kjøpe vanlig halsbånd eller halvstrup? Halsbåndet med halvstrup er beregnet på lydige voksne hunder.

Det er spesielt enkelt og raskt å ta på, og passer perfekt til aktive hunder som kan løpe fritt . Halvstrup - Strupehalsbån Lær, nylon rund hund halsbånd. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Dette halsbåndet har en god bredde samt et mykt innerstoff, noe som gjør det behagelig for hunden. Felleskjøpet nettbutikk - Halvstrup halsbånd hund.


Halsbånd hund regulerbart m/refleks 19-. Neopreneinsiden på halsbåndet gjør det mykt for hunden. Reflextråd gjør at din hund syns lettere i mørket.


Halvstrup halsbånd fra Dogman Professional. Hurtta Vattet Halvtrup er et slitesterkt og bekvemt halsbånd. Den myke vatteringen av neopren minsker belastningen på hundens nakke samt . Båndet er spesielt enkelt og raskt å ta på.


Halsbåndet med halvstrup passer også godt til daglige gåturer der du trenger ekstra sikring for din kontroll av hunden.

Enkel lærhalsbånd fra Alac i ferdig fettet lær i brun farge, halsbåndet kommer i mange stø. Non-stop halvstrup er et meget behagelig halsbånd for hunden der man unngår gnagsår. Halsbåndet er laget i 300D cordura for bedre slitestyrke, det er også . Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr.


Kjøp heller et nytt halsbånd når valpen har blitt 3-måneder gammel og skal litt mer ut i verden. Salg av hundeartikler via stand og nettbutikk. Selskapet produserer også håndsydde lærprodukter for hunder. Hurtta PRO halsbånd med halvstrup og behagelig polstring.


Neopren polstring som er skånsom mot hundens hud og pels. Leveres i breddene 25mm, 40mm og 50mm, med fleecefôr eller softshellfôr. Halsbåndet har halvstrup og kommer i blått og rødt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg