fredag 2. juni 2017

Helpresenning til bil

Beskytter bilen mot sollys, smuss, fukt, frost og snø. Når en bil skal stå i længere perioder, kan du med fordel komme et voertræk på det. Det kan fx være en veteranbil som skal opmagasineres om vinteren, som .

Helpresenning fra Bilteam til bil i størrelse Large selges rimelig. Kan brettes sammen i en bag, som gjør den enkel å ta med seg og å oppbevare. Heldekkende trekk til bil - type combi (stasjonsvogn) med lengde 5-9m.


Denne presenningen av høy kvalitet passer perfekt til å skjerme UV-stråler, snø, regn og beskytter bilen fra å bli skrapet opp.

Helpresenning til bil 2stk – beskytt bilen mot is og snø Her har du en svært praktisk helpresenning til bil. Beskytt bilen mot is og snø, samtidig som du. Dette betyr at bilen må stå ute på gata, i all slags vind og vær.


Startvansker er hovedproblemet, men ikke ring naboen om du trenger hjelp. Helpresenning til bil – beskytt bilen mot is og snø Her har du en svært praktisk helpresenning til bil. Beskytt bilen mot is og snø, samtidig som du sparer deg for . XL Helpresenning til bil, uvevd stoff XXL.


Grå helpresenning i nylon topp og bomull sidevegger. Finnes i forskjellige størrelser for personbil og SUV. Har akkurat vært under bilen og påført 1L owatrol penetrerende olje.


Helt ny helpresenning i polyester størrelse 4. Er vel ikke akkurat noen bil for norske veiforhol samtidig som Aog. Den får heller stå ute og fryse, kjøper enten halv-presenning eller hel-presenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg