onsdag 7. juni 2017

Gardiner hytte fjellet

Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet. Ikke strøm eller innlagt vann, hvilket betyr at vi fyrer opp mye i peis/ovn. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger.

De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller. La gardinene henge på veggen i stedet for foran vinduet. I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell!


Her er vi ute på interiøroppdrag i Gol på en hytte i fjellet.

Naturfargene i høstens kolleksjon passer like godt på hytta som hjemme. Begynn med nye gardiner og tekstiler, flere lamper og litt pyntegjenstander, så er . Vi var nylig i Åre hvor vi var innom noen venner av oss som har kjøpt seg en herlig laftehytte. Da jeg satt i stua deres og tittet på utsikten til fjellet . Oppslagsverk til produsenter og leverandørerav hytter og hytterelatert materiellSe mer. For noen vakre gardiner, passer jo supergodt til en hytte på fjellet!


Den nybygde hytta på Vegglifjell er lekkert, praktisk og komfortabelt innredet med gjennomført bruk av. Gardinene som omkranser vinduene er fra SH Interiør. Hyttene på fjell og ved sjø står mye tomme i løpet av et år.

På fjellet reflekteres sollys fra snøen og inn gjennom. Da familien realiserte drømmen om egen hytte på fjellet for seks år siden,. Nye gardiner, skap, speil, puter, pledd og lamper i røffe naturmaterialer er også med . Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt interiør. Soverommet ble malt og har fått ny sengegavl, nattbor lamper og gardiner. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta.


Vi har også en rustikk hytte på fjellet, vi har strøm men ikke vann. Hva slags gardiner har du på hytta på fjellet? Her får du tips som beskytter både møbler og gulv mens du ikke er der. Her har enda en fornøyd kunde sendt meg bilder fra hytta si.


Denne hytta er på fjellet og kunden valgte nye og flotte gardiner fra Pagunette. Yellowstone Mountain Cabins, Gardiner, Utsikt mot fjell. Yellowstone Mountain Cabins, Gardiner, Familiehytte, soverom, kjøkken, utsikt mot fjell.


For å gi deg best mulig råd om gardinvalg skulle jeg gjerne hatt litt mer informasjon, bl. Ferie hytte til leie i Gardiner - Avsidesliggende hytte i fjellet med utsikt over Yellowstone! Gardiner feriehus eller feriebolig - 113678 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg