fredag 30. juni 2017

Moelven panel

Innvendig panel har lange tradisjoner i Skandinavia, og brukes både som veggpanel og takpanel. Det er stadig like aktuelt i det skandinaviske trendbildet. TRE – en miljøvennlig og fornybar ressurs.

Moelven har nå gjort det enkelt for deg å velge farge til ditt hjem på akkurat den. Gulv, list og panel fra Moelven får du i en rekke tresorter, uttrykk og profiler. Du bestemmer selv om du ønsker ferdig overflatebehandlede produkter, eller om du . Her finner du noen tips for montering av panel.


Panel kan enten monteres direkte på spikerslag eller monteres med lim. Påse at underlaget er rett før montering. Nå er alt mulig når det kommer til paneler i tre!


Moelven har gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på ditt panel. Behandlet panel med synlig struktur i treverket er en populær trend. Tre gir en varm og lun følelse, og du får en særegen og personlig stil. Ha dette klart før du skal montere panel.


Sjøbodpanel er Moelven sin siste serie av mange spennende paneler i markedet. Sjøbodpanelene vil gi deg et uttrykk av slitt overflate med en fin variasjon i .

Moelven leverer mer enn tradisjonelle glatthøvlede paneler. Det blir mer vanlig at sluttbruker ønsker og sette sitt eget preg på sitt panel valg. Handle Glattpanel Moelven Furu billig, bekvemt og sikkert på nettet. Handle Panel Moelven Furu Skygge Skrå 14x1PreCut billig, bekvemt og sikkert på nettet. Visste du forresten at bruk av innvendige trepaneler bidrar positivt til både innemiljøet og klimaregnskapet?


Vår leverandør Moelven benytter kun vannbaserte . Vi har paneler från kända märken Moelven. Om man vill ändra intrycket av ens bostad kan . Tindre panel Med Tindre panel på veggen er det lett å la tankene fly og gi kropp og sjel den velfortjente avslapning den fortjener i en ellers så travel hverdag. Vi fikk en meget god pris på det meste av vår panel, mener det var rundt.


Moelven, Bjærtnes og Bergene Holm leverer malt panel, Bjærtnes . Moelven har gjort det enkelt for deg å velge profil og farge på din panel. Moelven kan nå levere alle paneler i ønsket NCS farge, Jotun interiørbeis, laserte og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg