torsdag 15. juni 2017

Osmo gulv produkter

Når tre brukes innendørs (feks gulv, møbler og leker) kan det bli utsatt for stor slitasje. Treoverflater behandlet med Osmo produkter beholder sitt naturlige . Praktiske råd og tips for vedlikehold av gulv ▫ Påføring av Osmo Hardvoks-Olje, renhold og periodisk vedlikehold .

Osmo Dekorvoks er ideell for behandling av innvendig trepanel. På grunn av en unormalt høy mengde pigmenter og oljer har Osmo produkter en mye bedre dekkevne enn tradisjonelle produkter. Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett og kork. Osmo Hardvoks-Olje beholder treets karakter og utseende samtidig som den gir det .

Osmo Hardvoksoljer ▫ Produkter for profesjonelle ▫ Renhold og periodisk. Produkter for rengjøring og vedlikehold av gulv. Osmobehandlet gulv - list og panel gir en rolig og varm atmosfære.


Alle våre interiørprodukter med hardvoksolje er klare til bruk når de er ferdigmontert, og har . Ditt tregulv er behandlet med Osmo Hardvoksolje. Denne behandling gjør at alle treceller er forseglet med harde vokser, og tåler at gulvet brukes, uten varig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg