torsdag 22. juni 2017

Gips brannvegg

Finnes det en egen type gips til brannvegger nå? Gipsplater er ikke godkjent som brannmur, heller ikke doble gipsplater. Eventuelle nye produkter må ha Sintef-godkjenning eller tilsvarende og . Røykrøret ligger 9cm fra veggen der jeg da kommer til å ha gips. Er det lov å bruke vanlig sparkel på brannveggen? Nå lanserer Norgips Ultra Board – En skruefast og ekstra tøff gipsplate som nå kun er mm tykk.


Kan brukes i ett lag eller som underlag for andre gipsplater. Det samme gjelder de begrensninger som er satt når det gjelder bruk av gipsplater på steder med vedvarende høy fuktighet, (over Rf.). Veggen er en pusset teglsteinsvegg, hvor pipeløpet er midt . Krav og definisjoner fra teknisk forskrift til plan- og bygningsloven. Brannveggen skal ha brann motstand minst REI 120M. Er det brannvegg trengs det kun lag gips.


Hvorfor bare ett lag mot brann vet jeg ikke, men vi gjør bare det vi blir fortalt. Hjemmekino i kjelleren m/ lejlighedinnlegg29. Bilder av gips brannveggRapporter bilderTakk for tilbakemeldingen.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Gyproc leder i innovative og bærekraftige byggeløsninger. Gyproc XR er et unikt system med stålstendere for høy lydreduksjon i lette ikkebærende innervegger. Profilformen reduserer veggens lydoverføring på en meget . Enten det er ettlags gips eller branngips. Mange trur at brannvegg er det kunn gjips,de e tull å tøys.


BRANNVEGG: Takket vere denne brannveggen merka naboen nesten. Den består av blant anna to lag med gips som er eit daudt materiale . Hva er forskjellen på en brannvegg av brannklasse H-og en brannvegg av brannklasse. M står for motstand mot støtbelastninger og kreves vanligvis for brannvegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg