fredag 2. juni 2017

Hagebed inspirasjon

Plenen binder sammen hagen og er ofte sentralt plassert mellom be terrasser, hekker og trær. Her kan du finne tips om flerårige planter og hvordan du . Her deler han sine beste tips til en lettstelt hage med deg.

Selv hentet han mye inspirasjon, både til lettvint organisering og drift av hagen . Selv om du mangler grønne fingre, trenger du ikke å ende opp med et rotete uterom. Hugos hage er ikke så stor, men til gjengjeld er det en stor felleshage rett . Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging.

Har du valgt en oval hage kan man gjerne lage en oval i belegningsstein i plenen. Sveitservillaen til Line og Christian i Holmestrand trengte en hage som matchet det herskaplige huset. Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Eller har du lyst å ommøblere et bed du allerede har?


Seriene vil kunne dekke hele ditt behov for å lyssette hage og uteplass, og består av stolpe, hengende taklampe, plafon vegglampe og bordlampe. Bestill et abonnement på et hageblad hos Bladkongen. Bli inspirert av vakre bilder fra hager og parker.


Hage stell er et nettsted for nytte og inspirasjon.

Vi gir deg mange gode tips og råd slik at du kan få inspirasjon til å gjøre din hage om til din drømmehage. Her er bilde av Classic Vision i min hage i dag. Håper dette vil inspirere til en blomstrende sommer.


Hagearbeid kan være så mye mer enn bare å plante blomster. Du kan skape temahager, plante vekster som tiltrekker seg naturens ville dyrsom . Den japanske hagen skiller seg noe fra den tradisjonelle engelske, nederlandske og franske hagen. En virkelig japansk hage er full av symboler og er anlagt . En feng shui-inspirert hage har balanse mellom farger, planter og elementer. Her får du vite litt om hvordan du skal tenke for å skaffe deg balanse i din hage.


Jeg likte best området med parkanlegg og hagelandskap. Vi har en hage med masse plen og det er stort sett det, ingen blomsterbe busker . Vi har en stor flat hage, egentlig en kjedelig hage. Nå har jeg lyst å gjøre noe, slik at den ikke blir riktig så kjedelig. Internett er full av inspirasjon, tips og guider som hjelper deg i utviklingen fra lysegrønne til knallgrønne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg