onsdag 14. juni 2017

Lyst eikegulv

Gulvmarkedet florerer av flotte og trendy design i eik, ask, valnøtt som er børstet,. Med et lyst gulv er det enklere å velge farger i interiøret. De hvite veggene vi har levd med i flere år, blir i stadig flere hjem malt i spennende .

Det er veldig populært med behandling av lyst furugulv, ask og gran, forteller. Han har siden den gang slipt og fornyet mange ulike gulv. Får man lyst til å skifte overflate, krever det bare en avslipning.


Moelven 1-stav Massiv Eik Rustic børstet Arctic.

Fibrene til treet er lange og rette, og treet har en lys brun tone som blir en mer gulaktig oransjefarge over tid. Skagsnebb eik er en hvitpigmentert lakkbehandling som vil gi deg et lekkert og lyst eikegulv. Enkelt renhold og null vedlikehold er en bonus.


Lyst gulv åpner hele rommet og hele leiligheten og selv om man ser eks . I november ble eikegulvet slipt og oljet slik at det ble lysere og matt. Da får du se hvordan nyansen tar seg ut i ulikt lys. Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet.


Parkett, laminat og gulv i heltre har ulike egenskaper. Såpevaskingen går litt trått inntil gulvet får mettet seg.

Har du et gammelt og gulnet gulv som du ønsker lyst, må løsningen. Det går fint an å slipe gulvet, og på den måten komme ned på lyst og . Velger du derimot lys som lyssetter veggene i rommet, vil mer av. Mørke gulv kan behøve lyse vegger for ikke at helheten skal bli for tung. Parkettgulv Eik 1-stav Various Hvit 130mm Barlinek. Merk at riper, flekker og slitasje er mer synlig på et lyst gulv.


Mørke gulv absorberer mye lys og gjør at rommet føles hjemmekoselig, men også mindre. Når det kommer til valg av farge på gulv i de ulike rommene så gjør lyse gulv. Når man skal velge mellom lyst eller mørkt gulv bør man tenke på hvor mye . Nå kommer naturlige overflater, mønstrede gulv og bred plank – pigmentert i både. Naturlig, mønstret, oljet, lyst og mørkt er nøkkelordene for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg