mandag 19. juni 2017

Hulldekke prisliste

Dvsjeg ser for meg stykk hulldekker i meter lengde. Vi viser til Deres forespørsel og har herved fornøyelsen av å oversende vårt tilbud som . Som leverandør av hulldekk kan vi hjelpe deg med ditt garasjeprosjekt eller vi kan bistå din bedrift ved å levere etasjeskiller/flatt tak av betongelementer.

Hulldekke er et planparallelt, forspent dekke-element som er velegnet, stabilt og svært økonomisk til dekker og tak. Hulledekke produseres maskinelt i vår fabrikk . Hulldekke elementer meter lange bredde meter tykkelse på element cm Ligger i sørlandsparken og må hentes snarest pris pr stk 490kr har 5-6 . Pris på leca og spenncon vet jeg ikke enda men har hørt at dette heller ikke er billig.

Hulldekke, prefab etasjeskille i betong med hulrom:. Hulldekke og SDT er et forspent betongelement tiltenkt som etasjeskille og tak. Elementtypene er anvendbar og kan benyttes i alle typer bygg. Hulldekket er en genial løsning for å montere husets etasjeskille raskt og.


Denne publikasjonen omhandler bæresystem med stål søyler og bjelker og hulldekker som etasjeskillere. Dekkesystemer AS når det gjelder forespørsler og tilbud på hulldekk. Betongelementer og hulldekker til næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg.


Jeg har også flatt tak, mitt er 7x10meter og har Spenncon hulldekker. NOBI har levert søyler, bjelker, trapper og hulldekker til Norges mest energieffektive kontorbygg.

Påskjønnelse og Basal-pris til Espen Mikalsen. Ta kontakt for pris eller hvis du har andre spørsmål! Nobi_Askøy Harald Lønning Prosjektleder/salg elementprodukter.


Bilder viser typisk utfordring ved belistning av tak hvor det er benyttet hulldekke, samt løsning fra Deco Systems hvor listen er montert og fuget i samme . Gitterdragere sammensatt som Jatak Hulldekke er et fleksibelt og fremtidsrettet. Jatak Hulldekke tar opp store spenn, hele 0m. Hulldekker er absolut ett alternativ, men de er dyre. Det med pris pleier og være et spørsmål om prioritering. Flytende gulv gir bedre trinnlyddempende egenskaper på hulldekker enn.


Hulldekke kan utføres som flytende gulv med plater eller påstøp på oversiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg