mandag 5. juni 2017

Hva er madeira

Den brukes både som drikk og til matlagning, og er ikke minst kjent fra konfekt og desserter, spesielt plomme i . Madeira, sherry og portvin er noen av verdens beste viner. Eller er det en bestemt vin som heter Madeira?

Hetvin som kommer fra Madeira (en Portugisisk øy). Mens Madeira i gamle dager var mye brukt og vel kjent i Norge, er kunnskap om. Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.


Madeiravin, sterkvin fremstilt på den portugisiske øya Madeira, som ligger i Atlanterhavet, nord for Kanariøyene.

Madeira er en karamelisert og fullstendig oksidert vin, som har gjennomgått naturlige kjemiske prosesser og. Vil det fungere med en portvin eller madeira til begge disse rettene? Hvis ja, hva vil være best av portvin og Madeira?


Madeira tilbyr et stort utvalg av attraksjoner året rundt på mange steder på øya, hvor du kan slappe av og gjenopprette likevekten. Sjekk ut års- kalenderen for Fiestas i hele regionen. End of the Year” Festiviteter – November til Januar Jule og nytt årsfeiring er . Med en eksepsjonell naturlig skjønnhet, milde klima gjennom hele året, vennlig befolkning og flotte hoteller, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg