mandag 26. juni 2017

Paviljongtak plantasjen

Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker. Paviljongtaket bør tas av ved uvær, samt før vinden tar til på høsten. Plantasjen har et bredt utvalg av klassiske hagemøbler som passer til enhver uteplass, liten eller stor.

Uansett hva slags utemøbler du velger, har vi også puter . Er det mulig å få Paviljongtak i beige 3xi år? Virker som det bare er grå i butikkene nå. To see more from Plantasjen on Facebook, or create an account.

Legger ved link til hjemmesiden vår der du kan se utvalget innen paviljong tak/vegger/myggnett. Vi ser at det går mer og mer over i paviljonger, selv om parasoller fremdeles er veldig stort, sier Jan Eken, markedsansvarlig hos Plantasjen.

Dessuten selger planteutsalg som Plantasjen hagemøbler og annet utstyr til hjemmet. Jeg måtte nesten klatre helt opp på paviljongtaket for å klare å ta dette bildet ned mot området foran den nye boden uten å få med en masse rot! Jeg måtte nesten klatre helt opp på paviljongtaket for å klare å ta dette bildet ned mot. Ikke så pen, men unektelig praktisk - ikke minst når nordavinden kommer inn fra sjøen.


Plantasjen og Oslo VVS-forretning, og har godt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg